TERVETULOA e-portfolioon

Tervetuloa käyttämään ilmaista e-portfoliotyökaluamme, joka on suunniteltu vahvistamaan itsetuntemustasi sekä taitojesi ja pätevyyksiesi itsearviointia.

Olemme luoneet yhdessä innovatiivisessa OnTheMIC -projektissa kattavan itsearviointityökalun, jonka avulla voit arvioida epävirallista ja arkioppimistasi. Toivomme sinun kehittyvän ja sen vuoksi olemme kehittäneet e-portfolioratkaisun, joka yhdistyy näihin arviointityökaluihin. Kun olet suorittanut molemmat itsearviointitestit, tulokset esitetään sinulle henkilökohtaisessa e-portfoliossasi.

Ajattele, että sinulla on käytettävissäsi tehokas työkalu, kun aloitat työnhaun tai seuraat taitojesi kehittymistä. E-portfoliosi avulla mahdolliset työnantajat saavat nopeasti ja jäsenneltynä tietoa kyvyistäsi, mikä mahdollistaa vahvuuksiesi arvioinnin.

Sen lisäksi, että työkalumme ovat hyödyllisiä työhakemusta tehdessä, ne on myös suunniteltu helpottamaan henkilökohtaisen sähköisen portfoliosi luomista ja esittelemään ainutlaatuisia taitojasi ja osaamistasi.

Voit hyödyntää e-portfoliota seuraavasti:

  • Luo yhteyksiä: Luo merkityksellisiä yhteyksiä muihin työnhakijoihin ja kehitä tukiverkostoa urakehityksesi parantamiseksi.
  • Suora vuorovaikutus: Ota suoraan yhteyttä muihin ja edistä hedelmällistä vuoropuhelua, joka vie kehitystäsi oikeaan suuntaan.
  • Räätälöity kehitys: Kokoa oma e-portfoliosi, joka heijastaa matkaasi, saavutuksiasi ja toiveitasi.

Olipa tavoitteenasi työllisyys, jatkuva itsesi kehittäminen tai ammatillista identiteettisi rakentaminen, e-portfoliotyökalumme on räätälöity tukemaan sinua. Tervetuloa itsensä löytämisen ja voimaantumisen maailmaan. Matkasi alkaa tästä.

Itsearviointi

Arvioidaan itseämme!

MIC auttaa!

Epävirallinen oppiminen

Tämän itsearviointityökalun avulla voit arvioida taitojasi ja osaamistasi, jotka olet hankkinut epävirallisen oppimisen keinoin. Epävirallinen oppiminen on jäsenneltyjä oppimistilanteita, joissa ei ole tai joista ei saa opetussuunnitelmaan tai arviointiin perustuvia todistuksia.

Oppijan tavoitteena voi olla taitojen ja tietojen lisääminen sekä voimaantuminen, jotka liittyvät lisääntyneeseen kiinnostukseen aihetta kohtaan tai oppimisen haluun. Esimerkkejä epävirallisesta oppimisesta ovat urheiluharrastukset, partiolaistoiminta, aikuiskoulutuskurssit sekä jatkuva ammatillinen kehitys.

Tämän itsearvioinnin avulla henkilö saa tietoa asioista, joita hän voisi oppia tai päivittää tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Arkioppiminen

Tämän itsearviointityökalun avulla voit arvioida taitojasi ja osaamistasi, jotka olet hankkinut informaalin oppimisen kautta.

Informaali oppiminen on itseohjautuvaa oppimista ja/ tai kokemuksista oppimista.

Informaali oppiminen on yleistä yhteisöissä, joissa yksilöillä on mahdollisuuksia osallistua sosiaaliseen toimintaan ja havainnoida sitä.

Itsearvioinnin tekeminen informaalista oppimisesta antaa henkilökohtaisemman kuvan ihmisestä, hänen kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan.

Tämän itsearvioinnin avulla henkilö saa tietoa asioista, joita hänen tulisi oppia tai päivittää tavoitteidensa saavuttamiseksi.

eye@2